Bezoek onze Facebook pagina!

 


   
 

Online formulier
Telefonisch
Per Email
Correspondentieadres

   

Prijzen
Beschikbaarheid
Reserveren
Borgsom

    Activiteiten
Locatie
Route informatie
Gastenboek
Fotoboek


   
Overig Fotoboek
 

Natuurlijk hebben wij een zeer uitgebreid fotoboek waarin wij voor u verschillende foto's van de bungalow hebben geplaatst. In dit fotoboek kunt u bijvoorbeeld even bekijken hoe de bungalow eruit ziet maar ook hoe groot deze is en wat de mogelijkheden zijn voor u.

Het fotoboek is gemakkelijk te bedienen maar toch zetten wij hieronder nog even een aantal beschrijvingen bij de knoppen. Mocht u toch nog vragen hebben over het fotoboek horen wij dat natuurlijk graag, u kunt hiervoor de opties onder het kopje "Contact" gebruiken.

Let-op: Omdat het fotoboek voorzien is van vele foto's kan het zijn dat deze even in moet laden. Bij een snelle verbinding kan dit ongeveer 5 tot 10 seconden duren maar bij een langzame verbinding kan dit oplopen van 40 tot 60 seconden.
Let-op: Indien een foto voorzien is van een rode rand betekend dit dat deze foto net is toegevoegd en dus hoogstwaarschijnlijk een nieuwe situatie en/of  een afgeronde verbouwing weergeeft. Aarzel dan ook niet maar bekijk de foto dan snel, dit zou wel eens de druppel kunnen zijn waardoor u vandaag nog een reservering bij ons plaatst!

Tip: Foto groter weergeven?
* klik met de muis op de desbetreffende knop i.p.v. de muis er gewoon overheen te bewegen.

Heel veel kijk plezier en wij zien u graag binnenkort bij ons in Julianadorp aan Zee!

Zoom in Vorige Foto Volgende Foto
 

Tuinhuis Jean   ☀  Keizerskroon 203  te Den Helder ☀  info@tuinhuisjean.nl ☀ Tel:. 06-54394370
© Alle rechten voorbehouden  ☀  Ontworpen door Pc2day.nl